Ykköspesiskausi 2018 starttaa tulevana viikonloppuna!

Ykköspesiskausi kolkuttelee ovella myös Vähänkyrön Viestillä, kun sarjakausi tulee käynnistymään huomenna lauantaina. Joukkue on harjoitellut kovaa ja määrätietoisesti aina viime syksystä lähtien, joten Viesti alkaa olla valmiina tulevaan kauteen. Pelinjohdossa vastuun otti tällä kaudella Olli-Pekka Sinkkonen, joka on saanut joukkueen hyvään kuntoon kauden alla.

– Joukkueen talvikausi on sujunut hyvin. Keskiosumat ovat löytyneet treeneissä ja pallot alkaneet tarttumaan räpylään. Pelasimme kaksi hyvää harjoituspeliä ulkona, ja niistä saimme paljon positiivisia asioita mukaan, kertoo Sinkkonen.

Vähässäkyrössä nähdään tällä kaudella erittäin mielenkiintoinen joukkue, sillä etenijät ovat nopeassa kunnossa loistavien fysiikkaohjelmien myötä. Viestiä povattiin Ykköspesiksen pelinjohtajien ennakoissa sarjan häntäpäähän, mutta joukkueessa on eittämättä paljon potentiaalia yllättäjäksi.

– Joukkueen vahvuus sisäpelissä on vahva ykköskärki, joka tulee olemaan vaikea pideltävä kaikille vastustajille. Kaarella emme tule päästämään ainuttakaan lukkaria juhlimaan. Ulkopelissä olemme pallovarmoja, ja lukkari Joensuu on haastava kaikille vastustajille.

Viestin kausi alkaa vierasottelulla sarjanousijaa Sotkamon Jymyä vastaan. Vastaan asettuu todennäköisesti erittäin fyysinen ja nopea joukkue, joka kykenee taistelemaan voitosta kauden jokaisessa ottelussa. Viestin pelinjohtajalla on kuitenkin vahva luotto omiin pelaajiinsa kauden kynnyksellä.

– Sotkamo-pelistä odotan todella tiukkaa vääntöä. Uskon kuitenkin, että lyömme tarvittavat juoksut, jotka riittävät 0-2 -voittoon.

 

Kolme kysymystä joukkueen kapteenille Mikko Hakomäelle:

Millainen joukkue on Viesti tulevalla kaudella?

– Vähänkyrön Viesti tulee olemaan kaudella 2018 voitontahtoinen ja yhtenäinen.

Minkälaista ykköspesiskautta odotat?

– Kärjessä tulee varmasti olemaan kolme kovaa: Kempele, Siilinjärvi sekä Manse, sen jälkeen on hyvin tasaista. Erittäin mielenkiintoinen sarja tiedossa.

Millä teeseillä kauteen lähdetään?

– Jaksot ovat tasaisia, ja kaverille ei saa antaa mitään ilmaiseksi, jos meinaa jaksoja voittaa ja sitä kautta pelejä.