Viime kauden runko säilyy – vielä etsitään uusia vahvistuksia

Kaudella 2019 nähty Viesti-miehistö nähdään lähes kokonaisuudessaan myös kaudella 2020.

Sarjapaikan säilyttämiseen päättyneen viime kauden jälkeen taustoilla on rakennettu jo tulevaa kautta. Viime kauden joukkueen runko säilyy lähes samana ja ainoastaan kapteeni Jaakko Erkkilä poistuu varmasti. Erkkilä vaihtoi Superpesiksen puolelle Koskenkorvan Urheilijoiden riveihin.

Uutena Ykköspesis-rinkiin on tässä vaiheessa liittynyt Viestin väreissä monessa muussakin lajissa nähty Eetu Keskinen. Moniosaaja Keskinen on pelannut Viestin lisäksi Koskenkorvalla. Viime kauden joukkueesta Joonas Lassila kulkee vielä kysymysmerkillä.

Viestin pelinjohtaja Olli-Pekka Sinkkonen on tyytyväinen tilanteeseen.

– Periaatteessa saimme vanhoista kaikki melko hyvin jatkamaan, joka on todella tärkeä asia, Sinkkonen iloitsee.

”Muutama isompi kala on vielä kiikarissa”
– Olli-Pekka Sinkkonen

Viestillä on tähtäimessään vielä lisävahvistuksia joukkueen omaan rinkiin. Yhteistyö Vimpelin kanssa tuo laadukkaita pelaajia Viestin riveihin, mutta Sinkkosen mukaan muutama oma pelaaja on vielä kiikarissa.

– Muutama isompi kala on vielä kiikarissa ja katsotaan, uivatko ne meidän verkkoihin. Oikein hai kun saataisiin, olisi se viimeisen päälle, Sinkkonen muotoilee.

Joukkueen harjoitukset alkavat marraskuun alkupuolella Vähässäkyrössä. Siihen mennessä kokoonpano on päällisin puolin valmis kohti tulevaa Ykköspesis-kautta. Sinkkonen kertoo, että myös taustoissa halutaan kehittyä tulevaa kautta kohden.

– Yritämme näyttää koko ajan enemmän ammattimaiselta kokonaisuutena. Olemme saaneet jaostoon uusia aktiivisia jäseniä, mikä on hyvä asia. Kentälle saimme jo viime kaudella parannuksia ja katsotaan, jos yhtään menee putkeen, voimme saada jotain uutta ensi kesällekin, Sinkkonen lupailee.

Sopimustilanne 15.10.2019:

Mika Joensuu
Eero Karvonen
Miika Laitamäki
Jari Ojanen
Kalle Viita
Tommi Lintala
Niki Taijala
Aapo Hautakangas
Eetu Keskinen
Toni-Pekka Sillanpää