Viesti jäi Kyrölässä pisteittä – Ylivieska vei kaksi pistettä mukanaan

Juuso Keski-Koukkari on ollut hyvässä vireessä etenkin sisäpelissä.

Lauantaina Vähäkyrö kohtasi Rinta-Jouppi Areenalla Ylivieskan Kuulan kolmatta kertaa tälle kautta. Kotijoukkue oli pakotettu tekemään joitain muutoksia kokoonpanoonsa erinäisten loukkaantumisten takia. Peli oli Viestille haastava alusta loppuun, vaikka joukkue saikin sisäpeliä hieman auki toisen jakson lopussa.

Vähäkyrö aloitti ensimmäisen jakson sisältä ja järjesteli samantien palottoman ajon. Ylivieska kesti kuitenkin painostuksen, joten avausjuoksun tekeminen jäi toiseen vuoropariin. Kotijoukkueen ensimmäisestä juoksusta vastasi vahvassa vireessä ollut Juuso Keski-Koukkari. Kuula onnistui tasoittamaan pelin omalla tasoittavallaan joukkueen ykköspalkitun Esa Kejosen toimesta. Kolmannessa vuoroparissa Mika Joensuu löi pallon vastustamattomasti väliin ja siirsi Viesti 2-1 johtoon. Johto mureni kuitenkin neljännen lopettavalla, kun Ylivieska onnistui kahdesti ja voitti täten ottelun ensimmäisen jakson lukemin 2-3.

Toiselle jaksolle kotijoukkue teki joitain muutoksia niin sisä- kuin ulkopeliinsä, mutta peli oli yhä takkuista. Kuula johti ottelun toista jaksoa kahden vuoroparin jälkeen lukemin 1-2. Kolmannessa vuoroparissa Ylivieska onnistui peräti kolmesti muuttaen lukemiksi 1-5. Kolmannen lopettavalla Viesti kuitenkin heräsi peliin mukaan Keski-Koukkarin lyötyä takaa läpi kahden juoksun arvoisesti. Tämän jälkeen jokeripaidassa esiintynyt Jaakko Erkkilä löi pallon väliin tuoden kotijoukkueen juoksun päähän. Lopulta vielä Kalle Viita toi pelin tasoihin, joten viimeiseen vuoropariin lähdettiin 5-5 tasalukemista. Viesti piti Kuulan nollilla omalla lyöntivuorollaan, joten kotijoukkueella oli ratkaisun mahdollisuus omalla lopettavallaan. Vähäkyrö loi palottoman ajon, mutta Ylivieska pelasi takatilannetta hyvin ja esti rynnistyksen. Toinen jakso päättyi lukemiin 5-5.

Torstaina Viesti matkaa Kempeleeseen Kirin vieraaksi. Vastustaja on sarjan ehdotonta eliittiä, mutta Vähäkyrö on onnistunut ottamaan pisteitä myös muilta kärkijoukkueilta, joten luotto on vahva siihen, että pisteitä on jälleen mahdollista ottaa!

Tilastot