Uutiset

15
loka

Viime kauden runko säilyy – vielä etsitään uusia vahvistuksia

Kaudella 2019 nähty Viesti-miehistö nähdään lähes kokonaisuudessaan myös kaudella 2020.
Lue lisää
11
loka

Farmiyhteistyö Vimpelin Vedon kanssa jatkuu myös ensi kaudella

Viestin ja Vimpelin Vedon farmiyhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella.
Lue lisää
23
touko

Manselta onnistunut vierailu Kyrölässä

VÄHÄÄKYRÖÄ ja Tamperetta ei turhaan ole tituleerattu kiivaaksi taistelupariksi – eikä tunteita tälläkään kerralla liiemmin peitelty. Toisen jakson loppupuolella ilmassa leijui jo supervuoron tuoksu, mutta lopulta vierasjoukkue kampesi takaa rinnalle ja ohi. Loppulukemiksi lyötiin täten 0-2 (2-6, 4-5).
Lue lisää
13
touko

Kauden kotiavauksesta piste jäi Kyrölään

Edustusjoukkueen kausi 2019 polkaistiin käyntiin Kyrölässä viime lauantaina, kun Pöytyä matkusti matkusti Viestin vieraaksi. Parisataa silmäparia seurasi paikan päällä tiukkaa vääntöä, jonka vierasjoukkue lopulta korjasi nimiinsä supervuoroparissa 1-2 (3-0, 1-2, 0-1S).
Lue lisää
02
huhti

Oman kylän herra kapteeni

Jaakko Erkkilä on tulevalla kaudella Viestin kapteeni. Kyrölän kentällä moni pelaaja on saanut ensimmäiset pesäpallo-oppinsa ja kasvanut myöhemmin Suomen korkeimmille sarjatasoille. Pienessä pitäjässä on rajallinen määrä potentiaalisia harrastajia, mutta silti vuodesta toiseen junioriryhmiä saadaan kasaan.
Lue lisää
16
elo

Siilinjärvi otti voiton ensimmäisestä välieräottelusta

Keskiviikkona pelattiin ensimmäinen välieräottelu Siilinjärven Pesistä vastaan Mantulla. Anttila, Keski-Koukkari ja Takala ovat menettäneet edustusoikeutensa VäViin ja Taneli Lassila on ollut Superpesiksen puolella, joten vastuuta oli tarjolla laajalti muille.
Lue lisää
09
elo

Tappio Kuulalle superin jälkeen – pudotuspelipaikka ei enää Viestin omissa käsissä

Keskiviikkona Ylivieskan Suvannolla pelattiin kiihkeä kamppailu, jossa putoamistaisteluun ajautunut Kuula oli lopulta parempi lukemin 2-1. Kotijoukkueelle pisteet olivat erittäin tärkeät, sillä joukkueella on nyt hyvät mahdollisuudet säilyttää ykköspesispaikka ilman karsintoja.
Lue lisää
05
elo

Viesti otti yllätyspisteen Kempeleen Kiriltä!

Launtaina Vähäänkyröön saapui sarjan ennakkosuosikki Kempeleen Kiri, joka on ottanut vahvan kiinnityksen superpesisnousuun loppukaudesta. Viesti onnistui jälleen piinaamaan yhtä sarjan kärkikolmikon joukkuetta, mutta voittoon asti hyvä taistelu ei riittänyt. Pesismarkkinapelissä oli kuitenkin hyvä tunnelma ja yleisö sai takuulla rahoilleen vastinetta! Ensimmäisen jakson Viesti aloitti sisältä ja onnistui heti kahdesti Mikko Hakomäen ja Mika Joensuun toimesta. Vierasjoukkue Kempele...
Lue lisää
29
heinä

Viestiltä aneeminen peli – Pöytyä voitti lukemin 2-0

Vähäkyrö matkasi sunnuntaina vierasotteluun Pöytyälle. Kokoonpano koki hieman muutoksia, sillä Vimpelin pojat eivät olleet tällä kertaa mukana. Positiivinen asia oli kuitenkin Jaakko Erkkilän kuntoutuminen ulkopelikuntoon. Viesti oli kuitenkin hyvällä nipulla matkassa, mutta sisäpeli ei ottanut toimiakseen missään vaiheessa peliä ja etenkin kotiutus tökki tänään.  Ensimmäisen jakson Viesti aloitti sisältä ja onnistuikin tekemään tilanteen, mutta Pöytyän...
Lue lisää