Tervetuloa Rinta-Jouppi Areenalle!

Alueemme maanlaajuisesti tunnetuin yritys Rinta-Joupin Autoliike Oy osoitti kiinnostuksensa joukkuettamme ja myös seuraamme kohtaan solmimalla kanssamme huomattavan markkinointiyhteistyösopimuksen. Perinteisemmän asumainonnan lisäksi sopimuksen merkittävimpänä yksityiskohtana kotikenttämme Kyrölän nuorisoseuran katveessa tunnetaan jatkossa nimellä Rinta-Jouppi Areena.

Tervajoella alkunsa saanut ja edelleen pääpaikkaansa pitävä, mutta ympäri Suomea levittäytynyt yritys on aiemminkin ollut merkittävä tukijamme. Uusien urheilullisten haasteiden äärellä ollessamme Rinta-Joupin Autoliike halusi osoittaa muistavansa juurensa ja pitävänsä tärkeänä synnyinseutunsa vireyttä ja urheilutoimintaa. Toivomme tietenkin meitä seuraavien ja hengessä mukana elävien tahojen huomioivan yhteistyökumppaniamme siinä vaiheessa, kun kulkuneuvo tarvitsee päivittämistä. Todella kattavasta valimoimasta löytyy varmasti ratkaisu asiakkaan tarpeisiin.

Rinta-Joupin Autoliike myy, ostaa ja vaihtaa ajoneuvoja 16 paikkakunnalla Suomessa.Yritys on toiminut asiakkaan parhaaksi jo yli 64 vuotta ja on yksi maan suurimmista ja monipuolisimmista autokaupoista. Rinta-Joupin Autoliikkeen edustamia merkkejä ovat Toyota, Skoda, Honda, Subaru, BMW, Opel, Ford, Peugeot, Kia, Lexus, LMC, Hobby, Hymer, Carado, Road Car ja Pössl.