Siilinjärvi otti voiton ensimmäisestä välieräottelusta

Mika Joensuu pelasi vahvan ulkopelin ja tämän lisäksi toi kaksi juoksua.

Keskiviikkona pelattiin ensimmäinen välieräottelu Siilinjärven Pesistä vastaan Mantulla. Anttila, Keski-Koukkari ja Takala ovat menettäneet edustusoikeutensa VäViin ja Taneli Lassila on ollut Superpesiksen puolella, joten vastuuta oli tarjolla laajalti muille.

Ottelu oli hyvin nihkeää playoff-vääntöä, eikä pelistä muodostunut mitään varsinaista klassikkoa.

Ensimmäisellä jaksolla Viestin sisäpeli oli hyvin huonoa ja joukkue ei onnistunutkaan saamaan miestä kolmospesälle koko jakson aikana. Nihkeää peli oli myös vastustajalla, mutta SiiPe onnistui kuitenkin tekemään jaksovoittoon tarvittavat kaksi juoksua. Sampo Lähdesmäen lyömä juoksu tuli Viestin ulkokentän avustuksella, mutta Roope Räisäsen lyömä juoksu oli hyvä välilyönti. Vähäkyrö ei onnistunut missään vaiheessa jaksoa laittamaan kunnon kirivaihdetta päälle, vaikka tiivis ulkopeli Mika Joensuun johdolla antoikin siihen hyvät mahdollisuudet. Ensimmäisen jakson voitti kotijoukkue lukemin 2-0.

Toisen jakson Vähäkyrö aloitti ulkoa ja räpylä näyttikin kestävän hyvin. Lyöjätilaston voittaja Kimmo Lukkari pääsi kuitenkin vielä lyömään 1-3 -tilanteeseen ja löikin pallon kakkosjatkeelta monttuun. Näin kotijoukkue siirtyi 3-0 johtoon. Sisäpeli kuitenkin parantui hivenen toiselle jaksolle ja loistavalla pelipäällä ollut Miika Laitamäki onnistui kaventamaan pelin lukemiin 3-1. Toisen tasoittavalla Laitamäki onnistui toistamiseen ja peli olikin jo 3-2 lukemissa. Viestin ulkopeli kesti hyvin, mutta joukkue ei onnistunut kampeamaan itseään peliin mukaan, vaikka ottelun viimeisessä vuoroparissa tasoitusjuoksu olikin hyvin lähellä. Toinen jakso Siilinjärvelle lukemin 3-2.

Lauantaina pudotuspelit saavat jatkoa, kun Siilinjärvi saapuu Kyrölään Rinta-Jouppi Areenalle! Viesti tarvitsee kotiyleisön tukea kauden tähän asti isoimmassa ja tärkeimmässä pelissä, joten nyt kaikki lehtereille lauantaina! Ottelu alkaa kello 16.00.

Tilastot