Kotiavauksesta upea voitto – Viesti heräsi toisella jaksolla taistelemaan

Mika Joensuu pelasi loistavan pelin lautasella. Sisäpelissä mies kirjautti myös kolme lyötyä juoksua tililleen.

Lauantaina Viesti avasi kautensa myös kotipelien osalta, kun vastaan asettui samoille sijoille ennakoitu Ylivieskan Kuula. Peli yhtä Viestin päävastustajaa vastaan oli odotetun tiukka, mutta kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi supervuoron jälkeen. 

Ensimmäisellä jaksolla Ylivieska sai kaikki kolme juoksua kotijoukkueen ulkokentän kustannuksella, kun kaksi juoksuista tuli harhaheitolla ja yksi räpylävirheestä. Viestin suurin ongelma ensimmäisellä jaksolla oli palottomien ajolähtöjen puute. Kovin useasti taululla oli jo kaksi paloa, kun vähäkyröläiset pääsivät kotiuttamista yrittämään. Viimeisellä sisävuorolla kotijoukkue sai vielä tilannetta päälle, mutta ei onnistunut käynnistämään kunnollista kiriä, joten ensimmäinen jakso päättyi vierailijoille lukemin 0-3.

Toiselle jaksolle Viesti teki muutoksia lyöntijärjestykseensä ja ne poikivat myös tuloksia. Toinen jakso eteni tasaisissa tunnelmissa aina jakson loppuun saakka. Vähäkyrö löi väkisin 4-3 -juoksun kolmannen tasoittavalla ja pakotti näin Ylivieskan yhden juoksun tekoon neljännen aloittavalla. Vähäkyröläisten ulkopeli onnistui kuitenkin loistavasti puolustamaan vierasjoukkueen rynnistyksen, ja Ville Takala teki kolmannen palon huikealla voittavalla suorituksella! Toinen jakso Viestille lukemin 4-3.

Superiin Vähäkyrö lähti aloittaen sisävuorosta. Joukkue oli vielä hurmoksessa edellisen jakson voitosta ja se näkyi vapautuneena lyöntipelinä. Runsaslukuisen yleisön iloksi viesti antoi katsojille vastinetta iskien upeasti kaksi juoksua taululle, joka on supervuorossa kova saavutus. Kuula sai omalla sisävuorollaan vielä tilanteen päälle, mutta ei onnistunut omilla yrityksillään kotijoukkueen lukkarin Mika Joensuun vaikeuttaessa lyöjien työskentelyä pahoilla syötöillään. Ottelu päättyi siis kotijoukkueen riemastuttaviin voitonjuhliin!

Tilastot

Lehdistötilaisuus