Kolme kovaa sopimusta – Saarenmaa, Pylkkä ja Riikilä liittyvät joukkueen vahvuuteen

Sarjakautensa viikon kuluttua avaava Vähänkyrön Viesti saa riveihinsä kolme merkittävää vahvistusta, kun Keijo Saarenmaa, Jani Pylkkä sekä Joonas Riikilä liittyvät joukkueen vahvuuteen. Näiden kolmen sopimuksen myötä Viesti on valmiina alkavaan kauteen.

Keijo Saarenmaa on kokenut ykköspesispelaaja. Alajärven Ankkureiden kasvatti on edustanut urallaan myös Vaasan Mailaa, Seinäjoen Maila-Jusseja sekä Nurmon Jymyä. Viime kaudella Viestin nousijajoukkueessa merkittävää osaa näytellyt Saarenmaa on pelannut Ykköspesiksessä mittavan uran tuoden lähes 150 pelaamassaan runkosarja-ottelussa 176 juoksua, jolla hän yltää kaikkien aikojen etenijätilastossa sijalle 14.

Viime kaudella Superpesiksessä JymyJusseja edustanut Jani Pylkkä tuo joukkueeseen merkittävän lisän pääsarjakokemusta. Vaasan Mailan kasvatti on edustanut kaudella 2010 Viestiä kahdeksan ottelun verran, joten täysin uusi tuttavuus Pylkkä ei VäVi-paidassa ole. Myös Ykköspesistä Oulun Lipossa ja Haapajärven Pesä-Kiiloissa pelannut Pylkkä muodostaa yhdessä Saarenmaan kanssa vahvan koppariparin Viestin takakentälle.

Joonas Riikilä on Nurmon Jymyn kasvatti, joka menneellä kaudella esiintyi Pylkän tavoin Superpesiksessä Seinäjoen JymyJusseja edustaen. Kovalyöntinen toisen polven pesäpalloilija tuo kotiutusosastolle ja polttolinjaan merkittävää vahvistusta.

– Saarenmaa ja Pylkkä ovat olleet joukkueen harjoitusvahvuudessa jo pidemmän aikaa ja hienoa on, että miehet saatiin kiinnitettyä ensi kesän joukkueeseen. Talven Jymyjussien Superpesis-joukkueen kanssa harjoitellut Riikilä esiintyi jo hallipeleissä vahvistamassa joukkuettamme. Kaikki kolme pelaajaa ovat erittäin tärkeitä palasia kesän otteluissa, kommentoi pelinjohtaja Pekka Mäntymaa.