Kauden huonoin esitys kotona – Lievestuore vei kolme pistettä

Eero Karvonen palkittiin ykköspytyllä Viestistä.

Vähänkyrön vieraaksi saapui lauantaina Lievestuoreen Kisa, joka on juuttunut sarjan jumbojoukkueeksi. Kisa onnistui voittamaan Viestin puhtaasti kotonaan ensimmäisessä kohtaamisessa ja vastustajan tiedettiinkin olevan kova sarjasijoituksesta huolimatta. Kisa pelasi vahvan pelin alusta loppuun ja ei päästänyt Vähääkyröä missään välissä kunnolla peliin mukaan.

Ensimmäisellä jaksolla Viesti onnistui tekemään heti palottoman ajolähdön, mutta vierasjoukkue kesti painostuksen hienosti. Kisa ei myöskään onnistunut juoksuja tekemään ensimmäisessä vuoroparissa. Toisessa vuoroparissa Kisa sai hurmoksen päälle, kun Tapani Linnan kakkosrajaleikkuri yllätti kotijoukkueen ulkokentän tehden tilanteeksi 0-3. Hyvin lukkarina urakoinut Miika Keski-Petäjä löi myös kunnarin kolmannessa vuoroparissa ja lukemat olivat tässä vaiheessa jo 0-6. Neljännessä vuoroparissa kotijoukkue viritteli pientä kiriä Eero Karvosen lyötyä 1+1 takaa, mutta Kiri tyrehtyi kuitenkin 3-6 lukemiin.

Toiselle jaksolle Vähäkyrö teki useita muutoksia niin sisä- kuin ulkopeliinsä osittain joukkueen herättelyn kautta. Muutokset näyttivät alkuun poikivan tulosta, kun ensimmäisen vuoroparin jälkeen lukemat olivat 2-1 Viestille Ville Takalan ja Elmeri Anttilan onnistuttua kotiutuksissaan. Lievestuore oli kuitenkin toista mieltä ja äityi jälleen hurjaan lyöntivireeseen. Keski-Petäjä löi takaa koppareiden välistä lähes ottamattoman lyönnin, josta tuloksena 1+3. Tämän jälkeen Kasperi Laasonen löi 1+1 ja Jori Heikkinen 1+1. Kahden vuoroparin jälkeen lukemat olivat tylyt 2-9. Viesti sai vielä harhaheitolla juoksun kolmannessa vuoroparissa, mutta se oli laiha lohtu huonolle pelille. Ville Viljanmaa löi yhden juoksun neljännessä vuoroparissa ja sinetöi toisen jakson loppulukemat 3-10.

Huomenna Viestin pelit jatkuvat, kun joukkue kohtaa vieraissa Pöytyän Urheilijat. Ottelu alkaa kello 16.00.

Tilastot