Hyvästä noususta huolimatta pisteet jäivät Ulvilaan

Ruusuilla ei taaskaan tanssittu ainakaan pisteiden valossa, kun Ulvilasta suunnattiin kohti kotia. Heti ensimmäisessä vuoroparissa jouduttiin pitkälle takamatkalle, kun Viestin oman sisävuoron jälkeen Ulvila iski taululle viisi juoksua. Osoitus hyvästä asenteesta saatiin kuitenkin hetkeä myöhemmin, jolloin tilanteeksi oli muodostunut 6-5 johto vierasjoukkueelle. Loppuun saakka se ei kuitenkaan kestänyt, vaan Ulvila toi itsensä tasoihin neljännen tasoittavallaan ja näin ollen ensimmäinen jakso tasan 6-6.

– Hyvä nousu meiltä ensimmäisellä jaksolla 5-0 tappioasemasta tasoihin ja ohitse, mutta vastustaja tasoitti hyvällä lyönnillä. Virheitä kuitenkin liikaa, tuumi pelinjohtaja Pekka Mäntymaa ottelun jälkeen.

Toinen jakso muistutti juoksujen valossa ensimmäistä, joskin kotijoukkue Ulvila onnistui juoksujen teossa vain kahdesti. Viestin tasoitus nähtiin kuitenkin toisen vuoroparin lopettavalla, kun ottelussa mainiosti kotiuttanut Joonas Riikilä löi Mika Joensuun kotiin ja heti perään Patrik Wahlsten kotiutti Kalle Keron. 2-2-tilanteessa Ulvila onnistui nousemaan jälleen johtoon kolmannessa vuorossa Erno Kulmalan lyönnillä. Kovasta takaa-ajosta huolimatta toisen jakson voitto kotijoukkueelle ja näin pisteet jäivät taas kerran saamatta.

– Ulkopelivirheitä liikaa vaihto- ja takatilanteissa sekä sisäpelissä etenemisvirheitä, harmitteli Mäntymaa.

Viestistä kakkospalkinnon nappasi Jari Ojanen ja lehdistötilaisuuteen kommentteja pääsi antamaan lukkari Joensuu. Ulvilan riveistä palkinnot menivät kaikille vähäkyröläisille tutuille Roope Reinikalle ja Mikko Talvitielle.